ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ, ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Arecotex Co., Ltd.

αξιόπιστος προμηθευτής, πολύ γρήγορη αποστολή

—— Rouf Rahman

έχετε μια καλή εμπειρία για να κάνει την επιχείρηση με τη Alice. Παίρνει όλη την προσοχή στο πρόγραμμά μας ποιοτικού ελέγχου και αποστολών. Θα συνεργαστώ με την συνεχώς.

—— Asad Uzzaman

Προέρχομαι από το PK. Αρχικά έστειλα ακριβώς ένα inquity σε αυτήν την επιχείρηση. Είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικοί για να απαντήσουν σε όλη την ερώτησή μου, αν και η ποσότητα διαταγής μου είναι μικρή. Θα βάλω τη διαταγή επανάληψης στα σίγουρα.

—— Shahbaz

τους εμπιστεύομαι, pls μου προσφέρετε καλύτερα την τιμή την επόμενη φορά.

—— Hammad

μου στέλνουν όλα τα δείγματα και εικόνες φόρτωσης, είμαι πολύ χαλαρωμένου για να κάνω την επιχείρηση με τη Alice.

—— Fatih

επαγγελματικός και αποδοτικός, το συμπαθώ.

—— Avaz

Είμαι Online Chat Now

Shanghai Arecotex Co., Ltd.

1 2
Shanghai Arecotex Co., Ltd. Shanghai Arecotex Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες : Arecotex
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1500000
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η Co. της Σαγκάη Arecotex, ΕΠΕ είναι ένας από τους περισσότερους επαγγελματικούς κατασκευαστές στον τομέα των χημικών ινών. Η ποιότητα προσανατολισμένη, πελάτης πρώτιστος είναι πάντα ο επιχειρησιακός κανόνας μας. Μέσα σε 10 έτη που εστιάζουν στη χημική παραγωγή ινών και τις υπερπόντιες πωλήσεις, έχουμε συσσωρεύσει περισσότερη εμπειρία στις χημικές ίνες, ειδικά μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα και τα σχετικά προϊόντα της, όπως η ίνα ρυμούλκησης πολυεστέρα, οι κορυφές πολυεστέρα και το πολυεστέρας νήμα. Η ίνα μας είναι κυρίως σε 1.2D-20D, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στο δαχτυλίδι που περιστρέφονται ή το νήμα ανοικτών τελών, το μαξιλάρι πλήρωσης, τα παιχνίδια ή τον καναπέ, το αυτοκίνητο εσωτερικό, geotextile ή τον τάπητα κ.λπ.

Για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά, το εργοστάσιό μας έχει επεκτείνει τη συνολική ικανότητα παραγωγής στην ΑΜ 60.000 το χρόνο με 5 προηγμένες γραμμές παραγωγής και 300 εξειδικευμένους εργάτες. Η επιχείρησή μας έχει φθάσει σε πολλές χώρες, ειδικά στη Μέση Ανατολή, στη Νότια Ασία, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική κ.λπ.

Καλωσορίστε όλους τους φίλους για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας και να κάνετε το αμοιβαίο όφελος τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση από κοινού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Arecotex Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alice Zhang

Τηλ.:: 86-21-64886390-801

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)